Joke van Alten, eigenaar Leren in bedrijf

"Al twaalf jaar verzorgt Verhagen & van Kerkhof mijn boekhouding en administratie. Zo doen ze voor mij de btw-aangifte en aangifte inkomstenbelasting. Ook verzorgen ze mijn jaaropgaven."

Twaalf jaar geleden begon ik met een papieren administratie. Sinds vier jaar is mijn boekhouding volledig gedigitaliseerd. Alles gebeurt in een online boekhoudprogramma – heel handig. Ik heb bijna niets meer in mappen. 

Dat werkt heel eenvoudig: ik scan mijn bonnen en upload deze in een digitale map in het online boekhoudprogramma. Verhagen & van Kerkhof zoekt de documenten vervolgens voor me uit. Zo heb ik altijd inzicht in mijn administratie, ideaal.

Soms hoor ik van collega-zzp’ers dat ze te maken hebben met onverwachte naheffingen van de Belastingdienst. Dat is mij nog nooit overkomen: Verhagen & van Kerkhof werkt zeer nauwkeurig – het klopt altijd.

Ze denken ook met me mee. Zo ben ik een tijd terug verhuisd naar een huis met kantoor. Verhagen & van Kerkhof heeft me geadviseerd hoe ik dat belastingtechnisch het best kan aanpakken. Ook bij het opbouwen van mijn pensioen hebben zij mij raad gegeven.

Ik heb echt het gevoel dat zij hun adviezen afstemmen op mijn persoonlijke situatie. Bijna altijd volg ik hun raad dan ook netjes op. Ik heb zelf geen verstand van boekhouding, en weet dat ik op hun expertise kan vertrouwen. Het geeft me echt een goed gevoel dat ik alles zo goed geregeld heb!” 

Deel op facebook

Deel op Twitter

Verhagen & van Kerkhof gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen.
Ook gebruiken we cookies en scripts om socialmedia integratie op onze websites mogelijk te maken.
Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring.