Jerry van Hees, directeur grootaandeelhouder Curare

“Heel tevreden ben ik over de dienstverlening van Verhagen & van Kerkhof. Als directeur grootaandeelhouder wil ik natuurlijk geen gedoe met de fiscus."

Daarom is het zeer belangrijk dat de belastingaangiften nauwkeurig gebeuren. En daar kan ik bij Verhagen & van Kerkhof op vertrouwen; ik kom nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast laat ik mijn loonstrookje door hen verzorgen. En ook dat gebeurt foutloos en tijdig. 

Ik kan met al mijn vragen over belastingen en administratie bij Verhagen & van Kerkhof terecht. Het fijne is, is dat zij een goed netwerk hebben. Als ik bijvoorbeeld een specialistische vraag heb over arbeidsrecht of nieuwe wetgeving als de Wet werk en zekerheid, dan schakelen zij zo nodig een arbeidsjurist of andere deskundige in. Dat vind ik tof. 

Vaak leg ik ook even mijn oor te luisteren bij hen bij een salaris-specifieke vraag. Dit is het probleem, wat zouden jullie doen? Dat doe ik dan vooral om te toetsen of mijn denkwijze klopt. Zij zijn heel allround, en komen altijd met zinnige antwoorden. 

Kortom, ik zie Verhagen & van Kerkhof als betrouwbare en goede partners. Dat uit zich in alles: in de manier waarop zij communiceren, hoe hun kantoor eruit ziet – alles. Zo zie ik het als ondernemer graag! Hun team is bovendien klein en lenig: ik weet dat zij weinig overhead hebben. Zo kunnen zij ook nog eens een scherpe prijs bieden voor hun dienstverlening.”

Deel op facebook

Deel op Twitter

Verhagen & van Kerkhof gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen.
Ook gebruiken we cookies en scripts om socialmedia integratie op onze websites mogelijk te maken.
Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring.