Administratie & belastingdeskundigen

Verhagen & Van Kerkhof: voor alle zaken op het gebied van belasting en administratie

Op zoek naar een goed administratiekantoor of belastingadviseur? Wilt u uw administratie of belasting laten doen door een professionele partij? Bij administratiekantoor Verhagen & Van Kerkhof kunt u terecht voor vrijwel alle zaken die met belasting en administratie te maken hebben.

Wij kunnen uw administratieve organisatie en automatisering opzetten, begeleiden en verwerken. Met een gebruikersvriendelijk online boekhoudprogramma zorgen wij bovendien altijd en direct voor het gewenste overzicht.

Belastingadvies, jaarrekeningen, financiële rapportages...
Onze belastingconsulenten geven deskundig belastingadvies – zowel aan ondernemers als aan particulieren. Jaarrekeningen, (tussentijdse) financiële rapportages en prognoses voor bijvoorbeeld kredietaanvragen zijn bij ons eveneens in vertrouwde handen. Datzelfde geldt voor de salaris- en personeelsadministratie.

….aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting en (starters)advies
Op fiscaal gebied verzorgen wij aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting en loon- en omzetbelasting. Ook fiscale en financieel-economische adviezen en de begeleiding van startende ondernemers vormen een onderdeel van onze dienstverlening. Wij denken graag met u mee en staan u slagvaardig terzijde!

Op zoek naar een goede partner voor uw administratie en belastingen?
Benieuwd wat Verhagen & Van Kerkhof als administratiekantoor en belastingadviesbureau voor u of uw organisatie kan betekenen? Of op zoek naar een goede boekhouder of belastingadviseur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Volledig inzicht in uw
administratie, 24 uur per dag

Bekijk meer

Altijd persoonlijk
contact

030 69 863 10
Hallo!
Kan ik u helpen?

Dick Verhagen

Belasting expert
Hallo!
Kan ik u helpen?

Nelleke van Kerkhof

Administratie expert

Verhagen & Van Kerkhof gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen.
Ook gebruiken we cookies en scripts om socialmedia integratie op onze websites mogelijk te maken.
Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring.